Ό Σκάρος ένα ψάρι νόστιμο καί εύκολο στο μαγείρεμα αλλά δύσκολο στό ξελέπιασμα.'Ακύνδινο όταν τό τρώει κάποιος γιατί τά κόκαλα του είναι πολύ ψιλά.Ψήνεται τηγανίζεται καί άν δέ κάνω λάθος γίνεται καί σούπα,καί γιατί όχι καί στό φούρνο.'Εγώ τά ψηνω μέ τά λέπια καί μέ τά εντόσθια τά οποία μερικοί τά τρώνε,'εγώ προσωπικά δέ τά τρώω.'Οι φώτο πιό κάτω τά λένε όλα.Καλή όρεξη λοιπόν🍴🍺👌
Ψητά
Ψητά



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου